Spännande tävling i SEO

Vet du om att en spännande tävling håller på att avgöras just i detta nu? Det handlar om sökmotoroptimering och tävlingen går ut på att försöka placera sig så högt upp som möjligt i sökmotorer vid sökning efter termen Sverigemästare i SEO 2011. Den som är i topp, den förste januari nästa år klockan tolv, har vunnit! Vad man vinner är inte helt klart, men självklart har segaren rätt att stroppa sig så mycket han eller hon vill (ett tag). Tyvärr har intresset inte varit direkt överväldigande vilket märks i deltagarlistan.

Att tävla inom SEO är inget nytt, i Sverige har tävlingar inom sökmotoroptimering hållits årligen sedan 2006. Men intresset för denna typ av webbutveckling har förmodligen aldrig varit så stort som det är idag, och nyttjandet av SEO 2011 är utbrett.

Vad är SEO?
För den som inte vet vad SEO är, så handlar det om diverse olika modifikationer som implementeras på webbsidor för att dessa skall placera sig bättre vid sökning i sökmotorer.  Också små förändringar i innehåll och webbplatsers utformning, kan vara av avgörande betydelse för hur väl en sida syns på nätet.
Tuffa tider

Hej på er allihopa!
Just nu känns det som om jag går igenom en tuff tid. Inte bara skall jag försöka livnära mig eller rättare sagt försörja mig med hjälp av internetmarknadsföring, jag har även en C-uppsats som väntar på att låta sig skrivas. Det största problemet är inte att jag inte har tid, det är att utnyttja tiden maximalt. Planering har nämligen aldrig varit min starkaste sida.

Hur som helst så läser jag min sista termin vid Göteborgs Universitet och har nu blott lite drygt 3 månader kvar innan jag är färdigutbildad. Något jag borde ta med ro om det inte vore för den saken att man behöver se till att dagligen gå in på arbetsförmedlingen och söka alla möjliga tänkbara tjänster. Det finns inte ens några jobb att söka inom den verksamhet jag har utbildning för.

Nåväl, skall försöka sluta upp med att klaga så mycket - det är nog helt enkelt bara så att det är "lite mycket" just nu. Tar jag bara en sak i sänder löser det sig förmodligen, de gör det ju alltid.

Tips på nytt märke!

Jag är så glad, jag tror mig ha hittat mitt nya favoritmärke, i det exklusiva märket Moncler. Dem tillverkar helt underbara jackor som passar min stil som hand handske.

Vet inte riktigt hur man skall beskriva stilen men till att börja med är kvaliteten är lika hög som på t.ex. Canada Goose jackor. Sedan har Moncler trixat och lyckats skapa en riktigt schyst mix av retro vinatage stil och trendig stilrenhet. Verkar dock vara lite svårt att få tag i dessa små underverk till jackor eftersom antalet återförsäljare i Sverige inte direkt är överväldigande. 

Kanske väntar jag med att skaffa min nya superjacka, tills de att jag besöker Paris i slutet av månaden. Moncler är ju trots allt tillverkat av fransmännen så priserna borde väl vara bättre i Frankrike?
RSS 2.0