Oväntat arv

Det hände något mycket oväntat i förra veckan. Telefonen ringde och det var farbror Arne som vill berätta att han skulle passera förbi vårt hem nästkommande dag och att Han hade något han ville överlämna som tillhört gammelfarmor. Mycket riktig stöd Arne på trappen dagen därpå. Vi bjöd på en kopp kaffe och han överlämnade ett litet paket till mig. Nyfiket rev jag upp pappret och öppnade varsamt den lilla lådan. Till min stora förvåning var boxen full av silverbestick. Tydligen hade Astrid önskat att någon i släkte skulle få ärva detta matsilver. Jag blev varm av tanken att Arne utsett just mig till att förvalta dessa bestick i silver, som funnits i vår släkt sedan 1850-talet. En påtår och en kram senare tackade min farbror för sig och körde iväg i den nya BMW:n.

Dags att börja leta

Idag har det regnat regnat och regnat hela dagen. Det har också blivit uppenbart för mig att jag behöver ett par nya skor eftersom mina gamla läcker något vansinnigt. Mina första tanke var att köpa ett par billiga Converse skor över ebay. Men det verkar som om man blir tvungen att betala diverse tullavgifter om man handlar direkt från USA, vilket är lite tråkigt.

Nu är frågan vilka råd man skall följa vid köp av skor, min kompis Milla tycker att jag ska köpa ett par nu direkt, medan min andra vänn Adam anser att det är smartare att vänta tills senare i höst när höstskorna säljs ut. Vet inte helt vad jag skall välja att göra, men får väl ta och börja leta efter något billigt alternativ.

Dags att ge mig ut på nya äventyr, vi ses! /Sinbad

Letar efter ett runt köksbord

Tja på er alla, det var inte igår! Jag har nyligen flyttat till en ny lägenhet och håller just nu på och målar om här. Ganska lustigt att när jag väl fick tillgång till lägenheten visade det sig att alla tapeter i vardagsrummet höll på att släppa. Så det blir inte mycket målat där. Istället kommer jag koncentera mig på att fixa köket som också behövde målas om.

Ska bli skönt att få hit alla mina grejor nästa vecka, börjar kännas lite tråkigt att sova på madrass och inte ha några lampor i taket. Det är värst när jag ska käka har nämligen inget bord att äta vid. Funderar på att satsa på ett runt matbord som jag kan ha stående i köket. Har kollat runt lite på nätet men inte riktigt hittat något jag gillar, om någon av mina läsare kan tipsa mig om ett bra matbord är det bara att hojta till.

/Vi hörs - allas er Sinbad

RSS 2.0