Min c-uppsats utmaning!

Det har gått helt fantastikt dåligt med den C-uppsats jag skall skriva nu i Höst/vinter. Har inte kommit någonstans alls. Men nu har jag bestämt mig för att utmana mig själv och försöka skriva klart den på en vecka! Utmaningen började igår, men tyvärr blev det inte något skrivet. Idag har jag skrivit lite men har väl minst ca 28 sidor kvar att skriva, det vill säga mer eller mindre allt. Dessutom behöver jag genomföra x-antal intervjuer. Visserligen är det enkäter men de måste ju delas ut och samlas in!

Så behöver se till att komma igång nu om jag skall hinna klart med min C-uppsats, klockan den tickar!  Men först skall jag kolla på rapport och sen...börjar vi.  Hej då!

En dag i mängden

Kära dagbok,

Idag var min sambo hemma för att sitta och plugga i arbetsrummet. Han pluggade till en tenta i termodynamik. Jag har hängt upp tvätt, satt på en ny korg med tvätt, tänt och försökt tända brasor i våra ugnar och damsugit. klas har varit jätte snäll idag, men han vill gärna röra vid allt som är ”farligt”. Så det har varit aj och nej idag med.
Idag åt han kyckling med grönsaker och vad han smackade så gott. Det var pappa som matade honom och man såg hur klas njöt och skrattade.  Han hade lite problem med vattnen till maten, han tyckte att det inte smakade välling så han bet bara på nappflaskenappen.

RSS 2.0