Flitigt värre

Här lyser flitens lampa vill jag lova. Jag håller på att bygga ett altanstaket. Det är ungefär sjutusen stolpar som ska grundas och målas så jag tycker att "vi" får rappa på lite om det ska bli klart i tid. Ser gärna att det står skinande vitt och färdigt tills på onsdag, eftersom jag har spontanbjudit några polare på räkor och vin hur spontant är det att bjuda in en vecka innan? då.

Idag har jag storstädat huset i värmen. Det kan verka som ett dumt tilltag, men jag hade liksom sparat det tills regnet och ovädret skulle komma. Di där meterologerna sa nämligen det. I stället blev det fint väder med sol.

Jaha, kärt folk. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan hälla upp ett glas vitt tror jag minsann. I kväll är vi bjudna till goa Bob och Carro , ska bli så kul eftersom det är människor som jag tycker så där extra-extra mycket om så där så att man vill björnkrama dem och få dem att förstå att de är bra för en.
Ha det fint!


Dags för UFC i Sverige!

Om du inte redan kände till det så kan jag upplysa dig om att UFC idag för första gången någonsin kommer till Sverige. UFC Sweden avgörs Lördagen den 14 April i Globen i Stockholm. Tillställningens huvud attraktion är givetvis vårt svenska hopp Alexander "the Mauler" Gustavsson som slås mot brassen Thiago Silva. Jag håller tummarna för att Alex skall vinna och därmed lyckas ta en fin skalp!

Galan innehåller naturligtvis en mängd andra spännande matcher som också är klart sevärda. T.ex. fightas Pappy Abedi, Brian Stann och Sakara också under UFC-eventet. Själv har jag varit ett fan av the ultimate fighting championships i mer än 10 år. Jag kommer ihåg hur jag under min gymnasietid brukade följa eventen via mIRC, dvs fick resulaten play-by-play utan att själv se fighten. Sedan beställde jag UFC-eventen på VHS-band. Inte visste jag då att "sporten" skulle bli så stor som den är idag och aldrig kunde jag tro att det skulle hållas galor i Sverige.

ska bli spännande att se galan och är som vanligt lite nervös, vilket är en del av charmen med UFC.RSS 2.0