Spännande tävling i SEO

Vet du om att en spännande tävling håller på att avgöras just i detta nu? Det handlar om sökmotoroptimering och tävlingen går ut på att försöka placera sig så högt upp som möjligt i sökmotorer vid sökning efter termen Sverigemästare i SEO 2011. Den som är i topp, den förste januari nästa år klockan tolv, har vunnit! Vad man vinner är inte helt klart, men självklart har segaren rätt att stroppa sig så mycket han eller hon vill (ett tag). Tyvärr har intresset inte varit direkt överväldigande vilket märks i deltagarlistan.

Att tävla inom SEO är inget nytt, i Sverige har tävlingar inom sökmotoroptimering hållits årligen sedan 2006. Men intresset för denna typ av webbutveckling har förmodligen aldrig varit så stort som det är idag, och nyttjandet av SEO 2011 är utbrett.

Vad är SEO?
För den som inte vet vad SEO är, så handlar det om diverse olika modifikationer som implementeras på webbsidor för att dessa skall placera sig bättre vid sökning i sökmotorer.  Också små förändringar i innehåll och webbplatsers utformning, kan vara av avgörande betydelse för hur väl en sida syns på nätet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0